Visita El Tresor d’en Cap de Trons
Veniu a descobrir el món marítim amb les nostres activitats. En aquesta excursió, depenent del que escolliu, podrem gaudir d’un matí d’activitats a la casa de Can Brugarola, o bé a la platja. Consulteu les dues opcions.
El Tresor d’en Cap de Trons
A qui va dirigit? → Escola Bressol, Educació Infantil, Cicle Inicial
En quins idiomes? → Català i anglés
Veniu a ajudar-nos a trobar el tresor del pirata Cap de Trons amb les següents activitats segons el vostre programa.
Aquaris
Ens submergirem i descobrirem el nostre mar, tot observant els diferents ecosistemes de la nostra costa mediterrània. Allà podrem conèixer els diferents animals marins que viuen a les roques, a la sorra i a l’alguer.
Toca-toca
Coneixem diverses espècies. Observació i tacte de les diferents espècies marines. Activitat que els permet viure una experiència sensorial amb els animals: L’observació de diferents espècies, la seva olor, el seu tacte, la seva forma, etc. Tot un món!!
La conserva del seitó
Proveïment d’aliments. Els mariners, pirates i pescadors, en èpoques de repòs o mancança, utilitzaven diferents sistemes per a conservar el peix. Un d’ells, el “salaó”, és el que farem amb la mainada i que s’enduran a casa perquè tota la família en pugui gaudir.
La platja
Una activitat de descoberta a la platja de canet. On descobriran l’origen de la formació de les platges, els focus de contaminació de la platja i el mar, els vents...
Galerades
Comprovarem l’estat físic dels aspirants a pirates (proves de resistència i habilitat).
Busca del Tresor
El pirata Cap de Trons va amagar fa molts anys en aquestes contrades el seu tresor, però no recorda a on! Per sort va repartir les parts d’un mapa, per aquesta zona. Completarem el mapa i buscarem el cofre del tresor!
*Per a ampliar informació sobre el programa, consultar disponibilitat de dates o reserves, envieu un correu a canbrugarola@gmail.com o truqueu-nos.
www.canbrugarola.cat / 670 341 631 // 618 049 415 / canbrugarola@gmail.com
Av. Llimoners, 14 Barcelona - Canet de Mar