can brugarola
Aquest any, hem aprofitat els mesos d’hivern per fer un seguit de reformes per tal que la vostra estada a Can Brugarola sigui més agradable. Hem construït un mòdul de dues habitacions amb capacitat per a 10 persones cada una. Cada un disposa de diversos lavabos i dutxes dins mateix de l’habitació. També tenen calefacció, i estan adaptades per a persones amb cadires de rodes. Pel que fa la resta de la casa, hem arreglat els camins i jardins, per tal de fer més acollidora la nostra petita casa de colònies.
Comentari de la directora:
  “Benvolguts i benvolgudes,
Després de vuit anys d’una enriquidora desconnexió d’aquest món, ja torno amb les piles plenes i amb ganes de contribuir a formar personetes més lliures i felices. Amb el suport i dedicació de tots vosaltres que enteneu l’educació i l’esbarjo com un dels pilars per aconseguir una societat més justa i noble, de segur que aconseguirem unes generacions més sanes, més responsables, més dignes i més justes.”
Blanca Arbell i Brugarola
can brugarola
La casa de colònies Can Brugarola es troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme. Tot plegat amb el benefici d’una situació geogràfica privilegiada que ens permet gaudir, tant del mar, com de la muntanya
20 anys d'aventures marítimes
Més de 20 anys ens avalen quan parlem del mar. Can Brugarola disposa d’un equip de monitors preparat per fer-vos descobrir aquest món desconegut per a molts. A través de les nostres activitats viureu durant uns dies una aventura marítima i coneixereu els misteris que s’amaguen al fons del mar!
instal·lacions
La casa consta de diferents edificacions. En una hi trobem el menjador, cuina i un bloc de sanitaris. A un altre edifici hi trobem els mòduls de dormitoris, amb habitacions de 10 fins a 20 places, amb sanitari independent a cada habitació. Les habitacions donen directament al pati i es disposa de places adaptades. També hi trobem diferents sales, una sala polivalent i una sala amb aquaris, amb una representació dels diferents biòtops marins. La finca està totalment tancada i disposa de diferents zones de joc i piscina. La casa disposa de WI-FI.
www.canbrugarola.cat / 670 341 631 // 640 622 645 / canbrugarola@gmail.com
Av. Llimoners, 14 Barcelona - Canet de Mar